Thursday, March 18, 2010

Untukmu Bonda




Semalam dah masak untuk anak2..hari ni ingat nak balik rumah mak kejap, jadi nak bawa sesuatu..Aku try ler masak tepung talam ni. Mak kan suka kuih2 tradisional ni. Mungkin rasanya tak sama macam mak buat dulu-dulu, tapi aku cuba juga untuk buat kan.. Oh ya resepi ni aku ambil kat blog sahabatku Roza Hazli. Nampak sedap jer, aku try ler...memang sedap, lembut jer...gedik2 gtu..tepung talam ni kan sedap gedik2...
kalau sesiapa nak mencuba cari kat SINI (blog Roza)


4 comments:

  1. nyum! suka makan tepung talam. tapi tak tahu dan tak pernah buat!

    ReplyDelete
  2. ni pun first time buat...menjadi gak..x cuba x tau..

    ReplyDelete
  3. Pa pn ska ni, feberet gile he2, nanti nk try gak buat , yummy...

    ReplyDelete
  4. eden pun gomar yang gedik2 tu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...