Sunday, January 9, 2011

RuMah Kami Makin Besar...DoubLe size..



Projek hujung minggu ini...
;.
.
Membesarkan rumah kucing..
.
.
Selepas diupgrade

Sebelum...minggu lepas punya projek..

video

19 comments:

  1. waaa terujanya tgk cat house yg besar ituh...boleh tempah tak hikhik...

    ReplyDelete
  2. boleh...boleh...MM nak anto mon ngan min sekali pun boleh..hehe..

    ReplyDelete
  3. bro... berapa belanja kasar siapkan rumah mereka?

    ReplyDelete
  4. err malam2 x sejuk ke kucing2 tu? *risau* akak buat rumah kucing guna bumbung genting, bila malam lepaskan mcm curtain di keliling rumah tu.. tp tu pun bila pagi tgk mrk tido berlonggok kesejukan.. bila siang mcm gado antara 1 sama lain.. tp bila malam boleh pulak berkumpul hehe..

    ReplyDelete
  5. setakat ni tgk dorang ok jer..masing2 dah ada pot sendiri...

    ReplyDelete
  6. ya allh,tgk kucing akak ni bt sy rindu kt kucing2 saye,,,,jauh di kg,,,

    ReplyDelete
  7. akak sy follow akak ye,,akak sokong sy jugak ye,....hiiihihi...

    ReplyDelete
  8. sy pon nak follow akak lah. nnti akak 'i will follow u' jugak eh! ;)

    ReplyDelete
  9. najis kucing macam mane?

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Salam. Ada buat perkhidmatan to built up rumah kucing macam ni tak ?

    ReplyDelete
  12. bape erk kos nk bina rumah kucing camnih???

    ReplyDelete
  13. kalau hujan mcmana ye?

    ReplyDelete
  14. ohh..minta maaf pada yg bertanya..dah lama tak jengah ke blog ni. Rumah kucing ni dah lama tak diduduki kucing . Kucing dah berkurangan..
    kos buat ni dalam rm600jer..tapi kami tak de pulak ambik upah bina rumah kucing ni.
    bila hujan tak der masalah sbb ada bumbung( clear zink) dan ditepi sangkar ni dilindungi oleh pokok kantan yg rimbun..

    tapi itu dulu sekarang saya dah jadikan rumah hijau..tanam sayur..kucing yg ada lepak juga kadang2 dlm ni...

    ReplyDelete
  15. saya pun nak buat rumah kucing mcm ni kat kampung...cantik dan kucing nampak selesa tinggal

    ReplyDelete
  16. Salam.... pinjam gambar (1) cage kucing ya.. nk jadikan contoh... plus nk letak kat fb untuk status keingingan mo buat cage macam ni... tq..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...