Monday, January 10, 2011

Pokok Kucing bukan Pokok Mata Kucing @ Ekor Kucing

Soalan: Yang manakah di antara berikut adalah pokok kucing?
A.
ini kucing atas pokok

B.
ini pokok ekor kucing


C.
ini buah/pokok mata kucing


D.

ya ini adalah pokok kucing atau dalam bahasa inggerisnya disebut CAT TREE


pokok kucing ini telah dibuat oleh aku bersama-sama en.suami dan anak2 aku yang tolong..(tolong kacau je la..)


ni gambaran dari luar...
(hitamnya hidung Tessa tu...)



ni gambaran dari dalam..


yang ni pula letak la pokok kucing ker hapa ke..nak keluar main juga..


sama la dengan sekor ni..dok mengacau aku nak gunting karpet je..

p/s: sila guna karpet yang dah lama...jangan curi karpet mak anda untuk buat cat tree...


ni penolong aku juga...tolong main dgn MIkko...


ni la rupa pokok kucing yg kami hasilkan...
SHERO kena jadi testimoni..sebab dia yang paling berat...
nak test kekuatan pokok itu....
.
.
LULUS..

11 comments:

  1. terujanya tgk cat tree tu rasa nak masuk sama hehee...

    ReplyDelete
  2. ee..syoknya ada ilmu bertukang ni... xterima tempahan ke.... :(

    ReplyDelete
  3. MM: boley masuk sekali tapi x boley naik sama nanti roboh...hehe...

    Comot: tempahan??...kena fikir byk kali tu..

    Miss Dee n Adem: TQ..TQ

    ReplyDelete
  4. adus bila la nak bule buat umah camni utk anak2 kuuuuu! tapi kalu 5k tu mau koyak poket! huhuhu

    ReplyDelete
  5. bbpie: bukan 5k pun tu saja wat gempak ...kos keselurahan selepas renovate tu dlm rm600 je..
    kalau dapat kayu terpakai mungkin boleh reduce lagi tu..

    ReplyDelete
  6. seronoknya kucing2 nie dpt umah baru, mmg natural, sesuai sgtla utk dorang. Nnt keen intebiu la dorang ape perasaan umah baru ciap..hehe

    ReplyDelete
  7. Salam... seronoknya tengok rumah anak2 bulu tu... teringin nak ada rumah besar untuk anak2 bulu tapi malangnya tak ada 'ruang' atau 'tanah' untuk dibina... :/

    ReplyDelete
  8. ikah : perasaan rumah baru ciap...sungguh teruja dorang kata...

    umi_e: salam...asalkan dorang diberi makanan n minuman setiap hari tu pun dah membahagiakan dorang gak...

    ReplyDelete
  9. salam
    sukenya tengok cat tree ni
    do you mind sharing macam mana nak buat. i would love to talk to u..maksud sy thru emel. sy dh spend 2k utk buat rumahnya. tak sangka kos bahan & upahnya smpi sebegitu mahal huhu..tp tak bermakna juga sbb dlm nya kosng takde tempt kucing nk panjat & duduk. plan nk buat pangkin tp tengah kumpul bajet. jadinya kucing masih blom enjoy rumahnya lg

    ni emel sy che_rahimah@yahoo.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...