Saturday, January 1, 2011

BAngLo TaHun BaRu RM5,000K untuk kucing aku...


Selamat Tahun Baru 2011...
Apa yang menarik tentang 2011??
.
.
Aku?...Memang ler happy sebab dapat menyiapkan banglo untuk si cumel2 melepak...
Tak payah lagi merayau merata...
Ni ler rupa banglo kucing-kucing aku...
keluasan?.
lebih kurang 6kaki persegi..
insyaallah kalau ada rezeki akan diupgrade lagi..
pasti suke si cumel semua...

Asyik bagi resepi masakan..apa kata kita tengok resepi nak buat banglo ni pulak..

Bahan-bahan untuk membina rumah kucing...
Kayu gergaji secukupnya
Jaring dawai...

Alatan: drill, paku, skru dan sewaktu dengannya...

Kayu dicantumkan menjadi rangka..

Pasang jaring pada rangka kayu...(oleh mr arkitek aku...)

rumah yang dah siap dipasang....belum pasang pintu lagi..
tengok ler anak aku tu excited sangat nak masukkan kucing2 tu...
2 ekor ni pun suka jer melepak kat dalam tu...

ok untuk hari ni ...
akan diupdate segala perhiasan di dalam banglo ini nanti...
terima kasih pada mr arkitek aku...seharian menyiapkan banglo ni...
.
kos?...
.
kita tengok keluaran akan datang...

p/s: selamat bersekolah...selamat bekerja...selamat mengajar...

6 comments:

  1. wah!!! seronoknya.. bilalah aku nak buats endiri ni.

    budak2 semakin membesar

    ReplyDelete
  2. mmm...mmg seronok...kita happy..si cumel pun happy jadi spiderman...

    ReplyDelete
  3. waaa.... bestnya ada rumah kucing besar2....

    ReplyDelete
  4. AMD:kalau ada rezeki akk cdg nak tambah lagi nak pisahkan kawsn toilet, dining,living..hehe

    ReplyDelete
  5. tkasih bagi idea ni.. mmg akak tgh cari nak buat 1 dkt porch pulak.. yg boleh letak cat tree dalam nya huhu!

    ReplyDelete
  6. bestnya...
    ada rezeki lebih nak buat jugak...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...