Tuesday, February 16, 2010

Projek Recycle 2

ni la projek recycle aku yang kedua..cat bed..
bila aku letak tessa terus tido kucen ni...

kacau dia tido...aku letakkan comot..
dia tak marah tapi siap peluk pulak si comot tu


bila comot dah blah.. dia grooming ..lepas tu...


sambung tido balik...tak sia-sia aku buat...
aku buat guna sweater lama yang dah berkurun tak pakai ,tengok dekat web ada buat cat bed guna sweater aku pun try la...jimat lagi kan...nak tau caranya klik SINI

4 comments:

  1. kalau utk anis x muat guna sweater lama maybe kena guna tilam lama kot heh3...

    ReplyDelete
  2. nice tips

    boleh cuba nih

    salam ziarah :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...