Saturday, May 9, 2015

DoaKu UntukMu...

Bertahun blog ni bersawang. Lamanya tak update. Sibuk sangat kot...hmmm.. kadang-kadang  lupa ada blog. Tapi bila rindu kisah lama tentang kucing, tentang resepi, tentang students, tentang kebun main-main...di sini juga tempat yang aku cari. mengimbas kembali sejarah yang telah dilalui.

Sekarang tengah sibuk..sibuk nak exam . STPM penggal 2 bakal menjelang beberapa hari saja lagi. Aku risau, susah hati... bila fikirkan bagaimana soalan yang akan keluar nanti. Dapatkah mereka menjawab dengan baik??.. Namun aku hanya mampu berdoa agar anak-anak didik yang dikasihi dapat menghadapi peperiksaan ini dengan tenang, menjawab setiap soalan dengan baik dan menepati kehendak skema pemarkahan..

Ya Allah Ya Hayyu Ya Qayyum, Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Latif, Ya Jabbar, Ya Khaliq, Ya Allah permudahkanlah anak-anak kami di dalam urusan mereka dalam menimba ilmu di atas seruan dan perintahMU. Tenangkanlah hati mereka untuk menerima ilmuMu, lapangkanlah jiwa mereka untuk mengharungi ujianMu dan berkatilah mereka dengan rahmatMu....Aaminn Ya Rabbalalamin...

Makan tengahari

Latihan graf...

6CA2 2015

Semoga diberkati usaha ini...
Wajah-wajah keceriaan... Semoga beroleh Kecemerlangan.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...